Peste afumat cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Peste afumat cu maioneza

Peste afumat cu maioneza

Ingrediente:

1 kg de cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou) maioneza

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de boeuf.Ceapa la fel se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cat mai marunt. Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Peste afumat cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Aluat cu branza
Parmigiana di melanzane
Caramel Tiramisu
Supa de gulii
Pachetele cu porumb si branza
Sirop de citrice
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa de chimen
Chec aperitiv,stelute si braduti
Ghiveci de orez cu legume
Friptura de miel in slowcooker
Covrigi
Bulete din ciupercute
Musaca