Salata de legume (taraneasca)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de legume (taraneasca)

Salata de legume (taraneasca)

Ingrediente:

Cartofi 1 kg, fasole verde 500 g, ceapa 250 g, castraveti murati 300 g, patrunjel verde 1 leg, ulei 75 g, otet 40 ml, sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Salata de legume (taraneasca)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cotlete de vinete
Tiramisu
Paine cu seminte
Chiftelute de urda in sos de rosii
Muffins cu spanac
Bruschette cu legume si tofu
Rulada cu cascaval
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Beef Bourguignon - Julia Child
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Supa crema de rosii si morcovi
Supa-crema de broccoli
Paste de spanac cu calamari si rosii
Caramel Tiramisu
Pate Brisee