Salata de legume (taraneasca)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de legume (taraneasca)

Salata de legume (taraneasca)

Ingrediente:

Cartofi 1 kg, fasole verde 500 g, ceapa 250 g, castraveti murati 300 g, patrunjel verde 1 leg, ulei 75 g, otet 40 ml, sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Salata de legume (taraneasca)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Chec cu ficat
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Fettuccine cu ton si rosii
Ghiveci de orez cu legume
Tropical salad with coconut shrimps
Cranberry Muffins
Supa crema de ciuperci
Ciocolata
Dulceata de grapefruit
Savarine
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Somon la gratar
Somloi Galuska
Gogosele din flori de dovleac