Sos pentru salata de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos pentru salata de peste

Sos pentru salata de peste

Ingrediente:

1 cana lapte, 2 linguri orez macinat, o lamaie, o ceasca ulei, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin. Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin.
  Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos. In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase).Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos pentru salata de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Inghetata de nectarine si caise
Salata de telina si morcovi rasi
Pasca cu ciocolata
Tagliatelle cu ciuperci
Saratele
Paine  pe vatra
Bulete din ciupercute
Rulada de pui intreg
Tortelete cu crema Toffee
Chec negru
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Brownies cu miere si seminte
Friptura de miel in slowcooker
Sesame Chicken