Sos pentru salata de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos pentru salata de peste

Sos pentru salata de peste

Ingrediente:

1 cana lapte, 2 linguri orez macinat, o lamaie, o ceasca ulei, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin. Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin.
  Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos. In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase).Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos pentru salata de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Medalion de vinete
Pui umplut cu telina si morcovi
Ciorba de rosii II
Parmigiana di melanzane
Confit de canard
Cozonac cu mac si alune de padure
Risotto cu broccoli si kaiser
Rulada de vita cu sunca
Vegeta de casa
Pateu din ficat de porc
Prajitura cu visine si ciocolata
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarta cu crema de branza si zmeura
Faguri cu forma