Gogosari murati pentru iarna

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Ingrediente:

80 buc gogosari rosii, 1 l otet , 250 g zahar, 150 g sare , 4-5 foi de dafin , piper boabe, seminte de mustar, hrean, salicil

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4 , se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi. In apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati pentru iarna


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac ( Butternut )
Fursecuri cu gem
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Chec negru
Piept de pui simplissime
Ardei umpluti II
Supa de gulii
Inghetata de nectarine si caise
Salata de telina,citrice si rodie
Rulada de somon afumat
Bulion de rosii
Tarta rustica cu piersici
Muffins cu usturoi si ierburi
Paine cu orez