Gogosari murati pentru iarna

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Ingrediente:

80 buc gogosari rosii, 1 l otet , 250 g zahar, 150 g sare , 4-5 foi de dafin , piper boabe, seminte de mustar, hrean, salicil

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4 , se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi. In apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati pentru iarna


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kunefe (cataif)
Chiftelute cu porumb
Supa-crema de broccoli
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Rulada de omleta
Chiftelute de carne
Crenvursti in aluat
Prajitura cu tofu si ciocolata
Covrigi
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Ciorba de rosii II
Mincarica de pipote
Piept de rata cu ciuperci
Supa de dovleac cu gorgonzola
Tort de portocale