Gogosari murati pentru iarna

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Ingrediente:

80 buc gogosari rosii, 1 l otet , 250 g zahar, 150 g sare , 4-5 foi de dafin , piper boabe, seminte de mustar, hrean, salicil

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4 , se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi. In apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati pentru iarna


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Tarta cu crème brûlé
Somon la cuptor cu sos alb
Somon afumat pe scandura de cedru
Tort de nuci
Sparanghel verde cu bacon
Supa de pasare cu fructe goji
Crema de zahar ars
Frigarui de pui
Melcisori de pizza
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Aluat cu branza
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Cozonac Grania
Rulada de pui intreg