Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Rulouri din piept de pui
Crostoni cu miel
Salata de vara cu mozzarella
Drob de miel
Pasta de avocado
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Tarta cu crema de branza si zmeura
Pateu din ficat de porc
Rulada de somon afumat
Chiftelute din orez
Paine cu iaurt
Spaghetti cu zucchini si rosii
Biscuiti cu Nutella
Bruschette cu dovlecei