Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Prajitura cu visine si ciocolata
Tocanita de naut la cuptor
Sesame Chicken
Paine rapida fara drojdie
Tarta cu mere
Spaghetti cu zucchini si rosii
Cozonac cu mac si alune de padure
Pui cu legume de primavara
Aripi de curcan tandoori
Supa-crema de broccoli
Ciorba de miel
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Medalion de vinete
Placinta cu branza sarata