Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de broccoli si conopida
Caviar de vinete
Cheesecake cu rosii si busuioc
Salata de cartofi cu ton
Piept de pui, la cuptor
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Sparanghel verde cu bacon
Spaghetti Carbonara
Sesame Chicken
Pachetele cu porumb si branza
Tort de nuci
Chiftelute din orez
Tocanita de naut la cuptor
Crema Toffee
Chiftelute