Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Oua tari cu sos
Gogosele din flori de dovleac
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Supa din trei feluri de peste
Cranberry Muffins
Caracatita in ulei
Tagliatelle a La-Chef-A
Melcisori de pizza
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cozonac cu mac si alune de padure
Paine cu seminte
Ciuperci umplute cu legume
Parjoale de vara
Crutoane aromate
Manti