Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Cupola ninsa cu ciocolata
Tort de ciuperci
Supa-crema de broccoli
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Marmelada de zmeura
Friptura de porc cu sorici
Compot de rubarba
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Risotto cu broccoli si kaiser
Friptura de mistret
Creveti crocanti cu cocos
Supa din trei feluri de peste
Fursecuri simple
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine