Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Pateuri
Portofele de cod cu fasole verde
Crema Toffee
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tarta cu vinete
Prajitura de ciocolata
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura cu zmeura si pomelo
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Cornuri cu unt
Placinta cu branza sarata
Paine  pe vatra