Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Ardei umpluti,mai altfel
Chec de carne
Barcute de vinete
Salata de telina si morcovi rasi
Prajitura Lia
Quinoa cu legume
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Salata de cartofi cu ton
Piept de rata cu ciuperci
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Friptura de vitel in ulei
Supa de gulii
Aperitiv in foi de napolitana