Ghiveci pentru iarna

Ghiveci pentru iarna

Ingrediente:

6kg vinete; 4kg rosii; 3kg ceapa;1kg masline negre;5kg gogosari ; 1/2kg usturoi ; 1/2 L otet ;1/2 L ulei; 50 grame sare; 50 grame zahar; foi dafin; frunze de telina

Mod de preparare:

Se curata vinetele, gogosarii,ceapa,usturoiul,dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3cm ,iar gogosarii ,usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte ,iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul.
  Dupa ce avem toate ingredientele pregatite se va pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin dupa care se aseaza in straturi celelalte ingrediente calite; pana se va umple borcanul; se va completa cu restul de suc fiecare borcan.
  Se inchid borcanele si se dau la cuptor cu focul mic timp de 50 minute.Se consuma ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci pentru iarna


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spinach and Feta Quesadilla
Rata la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Tort cu cafea si gem de zmeura
Prajitura Latte Macchiato
Aripi de curcan tandoori
Pateu din ficatei de pui
Tarta sarata din frunze de conopida
Tarta cu rucola
Barcute de vinete
Aluat cu branza
Stifatho
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Rulada cu cascaval
Cartofi cu conopida si branza