Gogosari in sos de rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Ingrediente:

3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare:

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie gogosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se scot gogosarii, se pun 3/4 din borcan, si se acopera cu sos. Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Se servesc ca garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari in sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Ciocanele de pui cu varza
Paine cu iaurt
Tort de nuci
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Prajitura cu tofu si ciocolata
Supa din trei feluri de peste
Piept de pui simplissime
Bruschette cu dovlecei
Oua tari cu sos
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Fursecuri cu gem
Mancarica de gulas
Paine  pe vatra
Chutney de prune si ardei