Gogosari in sos de rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Ingrediente:

3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare:

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie gogosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se scot gogosarii, se pun 3/4 din borcan, si se acopera cu sos. Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Se servesc ca garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari in sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei copti pane
Drob de pui
Cranberry Muffins
Cupola ninsa cu ciocolata
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Caracatita in ulei
Tocanita de naut la cuptor
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Oua tari cu sos
Painea tigru
Marmelada de zmeura
Supa-crema de broccoli
Tagliatelle a La-Chef-A
Tort din albusuri
Prosciutto di Parma e melone