Gogosari in sos de rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Ingrediente:

3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare:

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie gogosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se scot gogosarii, se pun 3/4 din borcan, si se acopera cu sos. Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Se servesc ca garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari in sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Spaghetti cu zucchini si rosii
Ciorba de praz cu zeama de varza
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Pesto rosso
Cupola ninsa cu ciocolata
Supa crema de ciuperci
Covrigi
Pui cu legume de primavara
Piept de pui simplissime
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Spinach and Feta Quesadilla
Painea tigru
Barcute de vinete
Prajitura Lia