Gogosari in sos de rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Ingrediente:

3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare:

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie gogosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se scot gogosarii, se pun 3/4 din borcan, si se acopera cu sos. Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Se servesc ca garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari in sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Sparanghel verde cu bacon
Painea tigru
Cartofi in crusta de mustar
Ciorba de rosii II
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tort cu mere si nuci
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa cu turnatei
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Musaca
Piept de pui, la cuptor
Pogacsa
Pasca cu ciocolata