Gogosari murati

Gogosari murati

Ingrediente:

5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare

Mod de preparare:

Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Pasta de leustean
Creveti crocanti cu cocos
Tropical salad with coconut shrimps
Bruschette cu dovlecei
Somon salbatic cu crusta de brinza
Muffins cu spanac
Paine cu orez
Cranberry Muffins
Caracatita in ulei
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de sfecla rosie cu pui
Spaghetti cu zucchini si rosii
Sparanghel verde cu bacon
Salata de fasole cu ton