Gogosari murati

Gogosari murati

Ingrediente:

5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare

Mod de preparare:

Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Chutney de prune si ardei
Somon afumat pe scandura de cedru
Rulada de vita cu sunca
Friptura de mistret
Prajitura cu zmeura si pomelo
Paine pictata
Stifatho
Supa de pasare cu fructe goji
Chiftelute
Rosii umplute cu orez
Bors de iarna cu afumatura
Salata de sfecla rosie cu pui
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Supa de chimen