Gogosari murati

Gogosari murati

Ingrediente:

5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare

Mod de preparare:

Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Gratin de paste si peste, cu bezea
Chiftelute de carne
Friptura aromata de porc
Confit de canard
Rosii umplute cu ton
Cornuri cu unt
Cheesecake cu rosii si busuioc
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Capunti alla puttanesca
Parmigiana di zucchine
Pasca cu ciocolata
Sesame Chicken
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tocanita de naut la cuptor