Marmelada de visine

Marmelada de visine

Ingrediente:

Cantitati egale de visine fara samburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamai

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamaie, amestecand din cand in cand; in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cand lingura lasa o dara alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cand marmelada este rece(nu se mai formeza condens). E foarte buna pentru clatite, prajituri,tartine etc.

Adauga comentariu la reteta - Marmelada de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Supa de dovleac cu gorgonzola
Pasta de leustean
Supa cu turnatei
Salam de caracatita
Pateuri rapide
Placinta cu branza sarata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Bruschette cu dovlecei
Friptura de miel in slowcooker
Turta dulce din piscoturi
Feta cu rosii uscate,in ulei
Rulada de ciuperci
Drob de miel