Marmelada de visine

Marmelada de visine

Ingrediente:

Cantitati egale de visine fara samburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamai

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamaie, amestecand din cand in cand; in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cand lingura lasa o dara alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cand marmelada este rece(nu se mai formeza condens). E foarte buna pentru clatite, prajituri,tartine etc.

Adauga comentariu la reteta - Marmelada de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Pateuri cu ciuperci
Tagliatelle cu ciuperci
Tort cu cafea si gem de zmeura
Salata de mango
Paste cu ciuperci si rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Ghiveci de orez cu legume
Compot de rubarba
Inghetata de nectarine si caise
Placinta cu branza sarata
Prajitura cu visine si ciocolata
Tortelete cu crema Toffee
Creveti crocanti cu cocos
Piept de pui afumat