Marmelada de visine

Marmelada de visine

Ingrediente:

Cantitati egale de visine fara samburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamai

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamaie, amestecand din cand in cand; in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cand lingura lasa o dara alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cand marmelada este rece(nu se mai formeza condens). E foarte buna pentru clatite, prajituri,tartine etc.

Adauga comentariu la reteta - Marmelada de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu dovlecei
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Bulete din ciupercute
Castraveti cu maioneza de avocado
Palet de dames
Ciorba de rosii II
Ciorba de miel
Cosulete umplute
Supa-crema de broccoli
Melcisori de pizza
Friptura de vitel in ulei
Somon salbatic cu crusta de brinza
Pulpe de rata cu bere si stafide
Cozonac cu mac si alune de padure
Painici cu busuioc