Marmelada de visine

Marmelada de visine

Ingrediente:

Cantitati egale de visine fara samburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamai

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamaie, amestecand din cand in cand; in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cand lingura lasa o dara alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cand marmelada este rece(nu se mai formeza condens). E foarte buna pentru clatite, prajituri,tartine etc.

Adauga comentariu la reteta - Marmelada de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Medalion de vinete
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Marmelada de zmeura
Maultaschen cu sos de rosii
Cotlete de vinete
Salata de fasole cu ton
Spirale cu Nutella
Prajitura Lia
Gugelhupf cu marmelada
Antricot cu sos de piper verde
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Inghetata prajita
Gratin de paste si peste, cu bezea