Salata de iarna II

Salata de iarna II

Ingrediente:

4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a 2 zii. Se scurg de zeama dar nu se storc, se amesteca cu otetul, zaharul si restul condimentelor. Se pun in borcane, se leaga cu celofan. Dupa 60 zile se pot consuma.

Adauga comentariu la reteta - Salata de iarna II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Roastbeef a la Jamie
Salata de telina,citrice si rodie
Beef Bourguignon - Julia Child
Oua umplute
Tort de nuci
Tartiflette
Tiramisu de capsuni si cocos
Creveti crocanti cu cocos
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Marmelada de zmeura
Supa crema de rosii si morcovi
Ciocanele de pui cu varza
Pesto di rucola
Supa din trei feluri de peste