Salata de iarna II

Salata de iarna II

Ingrediente:

4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a 2 zii. Se scurg de zeama dar nu se storc, se amesteca cu otetul, zaharul si restul condimentelor. Se pun in borcane, se leaga cu celofan. Dupa 60 zile se pot consuma.

Adauga comentariu la reteta - Salata de iarna II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Salata de telina,citrice si rodie
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Chiftelute
Mincarica de pipote
Cozonac Grania
Tropical salad with coconut shrimps
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Parmigiana di zucchine
Cozonaci cu nuca si mac
Chec de carne
Islere
Prajitura Lia
Faguri cu forma
Tarta cu crème brûlé