Salata de iarna II

Salata de iarna II

Ingrediente:

4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a 2 zii. Se scurg de zeama dar nu se storc, se amesteca cu otetul, zaharul si restul condimentelor. Se pun in borcane, se leaga cu celofan. Dupa 60 zile se pot consuma.

Adauga comentariu la reteta - Salata de iarna II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Salata Manager
Barcute de vinete
Legume umplute
Chec de carne
Rulouri din piept de pui
Dulceata de grapefruit
Omleta cu orez la cuptor
Sirop de citrice
Medalion de vinete
Prajitura cu zmeura si pomelo
Salata de telina si morcovi rasi
Kisir -  salata de griu
Oua tari cu sos
Roastbeef a la Jamie