Salata de iarna II

Salata de iarna II

Ingrediente:

4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a 2 zii. Se scurg de zeama dar nu se storc, se amesteca cu otetul, zaharul si restul condimentelor. Se pun in borcane, se leaga cu celofan. Dupa 60 zile se pot consuma.

Adauga comentariu la reteta - Salata de iarna II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Prajitura cu zmeura si pomelo
Musaca
Sirop de citrice
Rulada de vita cu sunca
Paste cu spanac si gorgonzola
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Lasagne cu spanac si branza chevre
Banana Daiquiri
Ciorba de salata
Pateuri cu ciuperci
Caviar de vinete
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Brezel (covrigi nemtesti)
Salata de ton cu ardei gras