Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente:

3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante

Mod de preparare:

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.

Adauga comentariu la reteta - Zarzavat pentru ciorbe


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Rulada de somon afumat
Inghetata de cocos
Feta cu rosii uscate,in ulei
Rulada de pui intreg
Creveti crocanti cu cocos
Tort cu mere si nuci
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Spirale cu Nutella
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tarta rustica cu piersici
Pasta de leustean
Polos
Galuste de dovlecei cu sos de sofran