Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente:

3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante

Mod de preparare:

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.

Adauga comentariu la reteta - Zarzavat pentru ciorbe


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Quinoa cu legume
Tort Krantz
Supa de gulii
Pui cu legume de primavara
Caramel Tiramisu
Melcisori de pizza
Pulpe de rata cu bere si stafide
Somon afumat pe scandura de cedru
Aluat cu branza
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Vegeta de casa
Lasagne cu spanac si branza chevre
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Mincarica de pipote