Fagure tiganesc

Fagure tiganesc

Ingrediente:

4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom

Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada.

Adauga comentariu la reteta - Fagure tiganesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa Imperiala
Dulceata de rubarba
Salata de sfecla rosie cu pui
Bruschette cu dovlecei
Prajitura cu mere caramel
Tagliatelle cu ciuperci
Parmigiana di zucchine
Aripi de curcan tandoori
Confit de canard
Pesto rosso
Prajitura Latte Macchiato
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Cranberry Muffins
Stifatho