Fagure tiganesc

Fagure tiganesc

Ingrediente:

4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom

Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada.

Adauga comentariu la reteta - Fagure tiganesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Bulete din ciupercute
Cozonac
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Salata de sfecla rosie cu pui
Tarta de ciocolata
Chec negru
Polos
Crema de zahar ars
Caltabosi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Pesto rosso
Frigarui de pui
Melcisori de pizza