Papanasi fierti muntenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi fierti muntenesti

Papanasi fierti muntenesti

Ingrediente:

2 oua, 3 linguri gris, 2 linguri unt, pesmet destul, 1 lingurita faina, sare, 300 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine branza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul. Cand papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarama) inca un sfert de ora. Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet.Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi fierti muntenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Rosii umplute cu ton
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Salsa cruda
Salata de tortellini
Ardei umpluti,mai altfel
Branza cu verdeturi
Confit de canard
Salata de telina,citrice si rodie
Somon la gratar
Maultaschen cu sos de rosii
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Supa de pui - rapida
Creveti crocanti cu cocos
Pasta de avocado