Papanasi fierti muntenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi fierti muntenesti

Papanasi fierti muntenesti

Ingrediente:

2 oua, 3 linguri gris, 2 linguri unt, pesmet destul, 1 lingurita faina, sare, 300 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine branza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul. Cand papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarama) inca un sfert de ora. Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet.Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi fierti muntenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caramel Tiramisu
Rulada de vita cu sunca
Tort de ciuperci
Praz umplut cu ciuperci
Rulada de pui intreg
Antricot cu sos de piper verde
Roastbeef a la Jamie
Chiftelute cu porumb
Baton de vanilie
Ghiveci de orez cu legume
Capunti alla puttanesca
Spaghetti cu zucchini si rosii
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Butternut umplut
Supa de gulii