Papanasi fierti muntenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi fierti muntenesti

Papanasi fierti muntenesti

Ingrediente:

2 oua, 3 linguri gris, 2 linguri unt, pesmet destul, 1 lingurita faina, sare, 300 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine branza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul. Cand papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarama) inca un sfert de ora. Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet.Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi fierti muntenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crème brûlé
Caviar de vinete
Salata de fasole cu ton
Ghiveci de orez cu legume
Brownies cu miere si seminte
Salata de telina,citrice si rodie
Pui umplut cu telina si morcovi
Beef Bourguignon - Julia Child
Cirnati cu fenel
Tort de ciocolata
Muschiulet de porc cu susan
Spaghetti cu zucchini si rosii
Stifatho
Islere
Tort din alune de copac