Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Cotlete de vinete
Pateu din ficatei de pui
Supa-crema de broccoli
Supa de chimen
Parmigiana di melanzane
Legume umplute
Chiftelute de carne
Brownies cu miere si seminte
Salata de fasole cu ton
Muffins cu spanac
Salata de mango
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Cheesecake cu rosii si busuioc
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate