Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Beef Bourguignon - Julia Child
Sesame Chicken
Somon la gratar
Pateuri rapide
Salata de telina si morcovi rasi
Creveti crocanti cu cocos
Chec negru
Paste cu ciuperci si rosii
Prajitura cu visine si ciocolata
Salata de sfecla rosie cu pui
Inghetata de cocos
Cranberry Muffins
Drob de pui
Prajitura cu gutui si branza
Friptura aromata de porc