Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Melitzanosalata Agioritiki
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Sparanghel verde cu bacon
Ardei umpluti,mai altfel
Somon la gratar
Somon la cuptor cu sos alb
Cozonac
Somon salbatic cu crusta de brinza
Branza cu verdeturi
Manti
Savarine
Cornuri cu unt
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura de ciocolata
Schichttorte  Baumkuchen