Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Aripi de curcan tandoori
Kisir -  salata de griu
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Dulceata de grapefruit
Chiftele din legume
Drob de pui
Salata de telina,citrice si rodie
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tropical salad with coconut shrimps
Cozonac Grania
Piept de pui afumat
Stifatho
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Spaghetti integrale cu leurda si rosii