Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Piept de pui afumat
Papanasi
Sesame Chicken
Muffins cu spanac
Ardei copti pane
Banana Daiquiri
Rulada de somon afumat
Prosciutto di Parma e melone
Tarta cu mere
Gugelhupf cu marmelada
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Friptura de miel in slowcooker
Maultaschen cu sos de rosii
Muffins cu usturoi si ierburi
Pui la cuptor