Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti,mai altfel
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpe de rata cu bere si stafide
Ciorbita de pui si fasolica verde
Cranberry Muffins
Tarte Flambée
Supa din trei feluri de peste
Supa Imperiala
Friptura aromata de porc
Parmigiana di melanzane
Capunti alla puttanesca
Prajitura cu mere caramel
Salata de tortellini
Rulada de omleta
Saltimbocca alla romana