Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa din trei feluri de peste
Cosulete umplute
Ardei umpluti II
Supa Imperiala
Covrigi
Prajitura cu gutui si branza
Chicken Bryan
Islere
Tarta rustica cu piersici
Crostoni cu miel
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tarta cu brinza si zmeura
Vinete umplute