Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Piept de pui simplissime
Friptura de curcan cu mere
Painici cu busuioc
Medalion de vinete
Friptura aromata de porc
Parjoale de vara
Supa de pui - rapida
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Placinta cu branza sarata
Pasca cu ciocolata
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pasca cu branza dulce
Dulceata de pere
Pui umplut cu telina si morcovi