Prajitura caramel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Prajitura caramel

Prajitura caramel

Ingrediente:

1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 gr. zahar, 300 gr. nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana

Mod de preparare:

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pana se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecandu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Prajitura caramel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de curcan cu mere
Chec cu ficat
Pateu din ficat de porc
Ciorba din pipote de curcan
Spinach and Feta Quesadilla
Faguri cu forma
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Lasagne cu spanac si branza chevre
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Turta dulce din piscoturi
Supa gulas
Painea tigru
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Oua tari cu sos
Somon la cuptor cu sos alb