Prajitura caramel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Prajitura caramel

Prajitura caramel

Ingrediente:

1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 gr. zahar, 300 gr. nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana

Mod de preparare:

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pana se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecandu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Prajitura caramel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Compot de rubarba
Dulceata de grapefruit
Gugelhupf cu marmelada
Ardei copti pane
Supa crema de ciuperci
Antricot cu sos de piper verde
Caipirinha
Oua umplute
Prajitura Lia
Kunefe (cataif)
Supa gulas
Salata de sfecla rosie cu pui
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Bulete din ciupercute
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean