Prajitura caramel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Prajitura caramel

Prajitura caramel

Ingrediente:

1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 gr. zahar, 300 gr. nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana

Mod de preparare:

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pana se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecandu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Prajitura caramel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Butternut umplut
Agliata Verde
Lasagne cu spanac si branza chevre
Paste cu spanac si gorgonzola
Painici cu busuioc
Drob de miel
Islere
Friptura de mistret
Spaghetti cu zucchini si rosii
Chiftelute cu porumb
Paine cu orez
Melitzanosalata Agioritiki
Salata de telina,citrice si rodie
Melcisori de pizza
Tort de portocale