Prajitura caramel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Prajitura caramel

Prajitura caramel

Ingrediente:

1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 gr. zahar, 300 gr. nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana

Mod de preparare:

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pana se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecandu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Prajitura caramel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata
Paste cu ciuperci si rosii
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tarte Flambée
Friptura de miel in slowcooker
Fursecuri cu gem
Supa de pasare cu fructe goji
Supa cu turnatei
Tarta sarata din frunze de conopida
Saltimbocca alla romana
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pachetele cu porumb si branza
Ciorba din pipote de curcan
Tarta cu rucola
Crostoni cu miel