Crema pentru prajituri

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Crema pentru prajituri

Crema pentru prajituri

Ingrediente:

200 g unt, 400 g zahar tos, 300 g nuci macinate sau arahide, 3-4 galbenusuri

Mod de preparare:

Se caramelizeaza zaharul. Se aduga in zahar la cald galbenusurile treptat in compozitie pentru a evita coagularea lor. La sfarsit se adauga nucile sau arahidele.Se utilizeaza calda.

Adauga comentariu la reteta - Crema pentru prajituri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec negru
Dulceata de grapefruit
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salata
Covrigi
Chec de carne
Rulada de ciuperci
Cozonac cu mac si alune de padure
Bors de iarna cu afumatura
Chiftele din legume
Prajitura cu tofu si ciocolata
Chutney de prune
Pogacele cu jumeri
Papanasi