Crema pentru prajituri

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Crema pentru prajituri

Crema pentru prajituri

Ingrediente:

200 g unt, 400 g zahar tos, 300 g nuci macinate sau arahide, 3-4 galbenusuri

Mod de preparare:

Se caramelizeaza zaharul. Se aduga in zahar la cald galbenusurile treptat in compozitie pentru a evita coagularea lor. La sfarsit se adauga nucile sau arahidele.Se utilizeaza calda.

Adauga comentariu la reteta - Crema pentru prajituri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Butternut umplut
Beef Bourguignon - Julia Child
Painea tigru
Rosii umplute cu ton
Crema de zahar ars
Chiftelute de urda in sos de rosii
Chiftelute
Muffins cu dovleac(Butternut)
Spirale cu Nutella
Pachetele cu porumb si branza
Muffins cu spanac
Savarine
Dulceata de rubarba
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pateuri umplute cu sunca