Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Tarta rustica cu piersici
Ardei umpluti II
Islere
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Spaghetti Carbonara
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura cu gutui si branza
Melcisori de pizza
Rulada de omleta
Cocktail-Totally Green
Salata de cartofi cu ton
Dulceata de grapefruit
Chiftelute de urda in sos de rosii