Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din alune de copac
Ciocanele de pui cu varza
Salata de telina,citrice si rodie
Somon afumat pe scandura de cedru
Rulada de omleta
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Prajitura Lia
Somloi Galuska
Papanasi
Dulceata de pere
Chiftelute de carne
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tarta cu vinete
Tartiflette
Prajitura cu zmeura si pomelo