Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Bulion de rosii
Tagliatelle a La-Chef-A
Caviar de vinete
Cozonac cu mac si alune de padure
Aripioare prajite in crusta
Fursecuri cu gem
Cozonac Grania
Salata de fasole cu ton
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Chiftelute de urda in sos de rosii
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Parjoale de vara
Spinach and Feta Quesadilla
Portofele de cod cu fasole verde