Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tort de ciuperci
Risotto cu broccoli si kaiser
Rulada cu cascaval
Paste cu ciuperci si rosii
Ghiveci de orez cu legume
Salam de caracatita
Tort Krantz
Banana Daiquiri
Saltimbocca alla romana
Caracatita in ulei
Quinoa cu legume
Caviar de vinete
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Salata