Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Ciorba din pipote de curcan
Friptura de miel in slowcooker
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Maultaschen cu sos de rosii
Ardei umpluti II
Islere
Supa Imperiala
Rulada de pui intreg
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tagliatelle a La-Chef-A
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Piept de rata cu ciuperci
Friptura de mistret
Supa din trei feluri de peste