Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Friptura de vitel in ulei
Tort de portocale
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Sesame Chicken
Crenvursti in aluat
Supa de dovleac cu gorgonzola
Aripioare prajite in crusta
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Pasta de leustean
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tamagoyaki
Chiftelute de carne
Bors de iarna cu afumatura
Ardei umpluti,mai altfel