Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Rosii umplute cu ton
Paine rapida fara drojdie
Supa de dovleac ( Butternut )
Pesto rosso
Paine cu iaurt
Praz umplut cu ciuperci
Muffins cu spanac
Piept de pui, la cuptor
Prajitura  cu mac
Supa de gulii
Chocolate Gugelhupf
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Ciorba de salata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci