Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Tarta cu crema de branza si zmeura
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chicken Bryan
Salam de caracatita
Barcute de vinete
Compot de rubarba
Turta dulce din piscoturi
Ardei umpluti cu legume
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Paine  pe vatra
Chutney de prune si ardei
Prosciutto di Parma e melone
Varza rosie cu mar