Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu vinete
Salata Manager
Gogosele din flori de dovleac
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Butternut umplut
Tort de portocale
Barcute de vinete
Oua umplute
Quinoa cu legume
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pateuri cu ciuperci
Sirop de citrice
Sparanghel verde cu bacon
Rulada de omleta
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor