Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine  pe vatra
Pesto di rucola
Butternut umplut
Um Ali - budinca egipteana din paine
Paste cu spanac si gorgonzola
Salata de sfecla rosie cu pui
Ciorba de miel
Tarta cu rucola
Aluat cu branza
Chiftelute
Rulada cu cascaval
Placinta cu branza sarata
Sirop de citrice
Salata
Bruschette cu dovlecei