Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sarmale fara carne
Papanasi
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Salata de ton cu ardei gras
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Somon afumat pe scandura de cedru
Melcisori de pizza
Antricot cu sos de piper verde
Caramel Tiramisu
Tagliatelle a La-Chef-A
Rata la cuptor
Chec cu ficat
Spirale cu Nutella
Pesto rosso
Ciorba de miel