Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Legume umplute
Chiftelute de urda in sos de rosii
Salata
Ardei umpluti II
Palet de dames
Portofele de cod cu fasole verde
Tamagoyaki
Tort de ciocolata
Tarta de ciocolata
Taameia
Caltabosi
Chocolate Gugelhupf
Salata de Boeuf
Crutoane aromate