Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare crocantoase (stil KFC)
Prajitura Latte Macchiato
Saratele
Salsa cruda
Cartofi in crusta de mustar
Manti
Cupola ninsa cu ciocolata
Salata Manager
Tort de ciocolata
Frigarui de pui
Baton de vanilie
Bulion de rosii
Crema Toffee
Crostoni cu miel
Supa de pui - rapida