Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de praz cu zeama de varza
Fettuccine cu ton si rosii
Pogacsa
Inghetata de nectarine si caise
Chiftelute din orez
Salata de tortellini
Tropical salad with coconut shrimps
Tortelete cu crema Toffee
Cozonac cu mac si alune de padure
Antricot cu sos de piper verde
Salata de telina,citrice si rodie
Prajitura de ciocolata
Praz umplut cu ciuperci
Supa de rosii
Brownies cu miere si seminte