Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Papanasi
Saltimbocca alla romana
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Banana Daiquiri
Supa crema de rosii si morcovi
Supa gulas
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tamagoyaki
Salata de ton cu ardei gras
Pasca cu ciocolata
Salata Manager
Tort din alune de copac
Salata de mango
Pogacsa