Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Melcisori de pizza
Tort de nuci
Bruschette cu legume si tofu
Saltimbocca alla romana
Caipirinha
Tiramisu
Pogacele cu jumari
Aripioare prajite in crusta
Tiramisu de capsuni si cocos
Spaghetti Carbonara
Tarta de ciocolata
Brownies cu miere si seminte
Batoane de cereale
Somon afumat pe scandura de cedru