Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Gratin de paste si peste, cu bezea
Ardei umpluti II
Ciorba de praz cu zeama de varza
Ciocanele de pui cu varza
Paste cu spanac si gorgonzola
Pasta de avocado
Schichttorte  Baumkuchen
Rulouri din piept de pui
Pulpe de rata cu bere si stafide
Prajitura cu mere si brinza
Praz umplut cu ciuperci
Taameia
Chutney de prune si ardei
Tort de nuci