Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Pachetele cu porumb si branza
Supa de dovleac cu gorgonzola
Tocanita de naut la cuptor
Supa cu turnatei
Musaca
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Supa crema de ciuperci
Chec negru
Cozonac Grania
Painici cu busuioc
Ardei umpluti
Salata de telina si morcovi rasi
Palet de dames
Salata de telina,citrice si rodie