Oua umplute cu pasta de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Ingrediente:

6 oua, 50 g unt, 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu pasta de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Faguri cu forma
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort din alune de copac
Paine cu orez
Ciorba din pipote de curcan
Dulceata de pere
Pachetele cu porumb si branza
Banana Daiquiri
Gratin de paste si peste, cu bezea
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Inghetata prajita
Carne de miel in stil mongolez
Portofele de cod cu fasole verde