Oua umplute cu pasta de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Ingrediente:

6 oua, 50 g unt, 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu pasta de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chec de carne
Feta cu rosii uscate,in ulei
Praz umplut cu ciuperci
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Supa de gulii
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Vanilla Club
Tartiflette
Friptura de curcan cu mere
Tort cu mere si nuci
Tarta de ciocolata
Salata de cartofi cu ton
Paine  pe vatra