Oua umplute cu pasta de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Ingrediente:

6 oua, 50 g unt, 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu pasta de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Confit de canard
Ardei umpluti cu legume
Chec cu ficat
Ciorba din pipote de curcan
Supa crema de ciuperci
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tiramisu
Vinete umplute
Salata de sfecla rosie cu pui
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Palet de dames
Spaghetti Carbonara
Manti
Dulceata de grapefruit
Ciocanele de pui cu varza