Oua umplute cu ficat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficat

Oua umplute cu ficat

Ingrediente:

6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Spinach and Feta Quesadilla
Piept de pui afumat
Tort din alune de copac
Pasta de leustean
Cosulete umplute
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Supa-crema de broccoli
Creveti crocanti cu cocos
Tort cu mere si nuci
Pateuri umplute cu sunca
Sparanghel verde cu bacon
Somon salbatic cu crusta de brinza
Capunti alla puttanesca
Chocolate cheesecake