Oua umplute cu ficat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficat

Oua umplute cu ficat

Ingrediente:

6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de mistret
Tiramisu
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Piept de rata cu ciuperci
Sirop de citrice
Paine  pe vatra
Stifatho
Melcisori de pizza
Placinta cu branza sarata
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Prajitura cu tofu si ciocolata
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa crema de ciuperci
Parmigiana di melanzane
Pateuri umplute cu sunca