Rosii portugheze cu orez

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii portugheze cu orez

Rosii portugheze cu orez

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, 2 ardei, 100 g orez, sare, piper, cateva frunze de salata verde
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii portugheze cu orez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Risotto cu broccoli si kaiser
Carne de miel in stil mongolez
Pogacsa
Pesto di rucola
Varza rosie cu mar
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chiftelute cu porumb
Tarta de ciocolata
Parmigiana di melanzane
Salata de cartofi cu ton
Gugelhupf cu marmelada
Pesto rosso
Pasca cu ciocolata
Friptura de curcan cu mere