Rosii umplute cu carne si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de pasare fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu carne si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti Carbonara
Chec aperitiv,stelute si braduti
Pateu din ficat de porc
Painici cu busuioc
Crap la cuptor (pe gratar)
Spirale cu Nutella
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Salata de sfecla rosie cu pui
Chutney de prune
Prajitura cu gutui si branza
Supa din trei feluri de peste
Schichttorte  Baumkuchen
Batoane de cereale
Mancarica de gulas
Butternut umplut