Rosii umplute cu carne si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rosii umplute cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Ingrediente:

12 rosii mijlocii, putina carne de pasare fiarta sau fripta, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, putin otet
Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei

Mod de preparare:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu carne si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Melcisori de pizza
Tagliatelle a La-Chef-A
Ardei umpluti cu legume
Pogacele cu jumeri
Piept de pui simplissime
Bulion de rosii
Chicken Bryan
Rulada de omleta
Gogosele din flori de dovleac
Pate Brisee
Tarta sarata din frunze de conopida
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Salata de cartofi cu ton
Omleta cu orez la cuptor